Thursday, 29 October 2015

HOMESTAY MURAH DI SEREMBAN 3, UITM SEREMBAN 3 DI NEGERI SEMBILAN

                        Assalamualaikum…wbt…dan selamat sejahtera .....

Saya nak perkenalkan homestay pertama kami, UMAR HOMESTAY yang terletak di Taman Seremban 3, Seremban 3, Negeri Sembilan Darul Khusus. UMAR HOMESTAY merupakan homestay corner lot dan berhadapan dengan padang permainan. UMAR HOMESTAY ni baby lg...baru 5 bulan usianya.....

UMAR HOMESTAY menawarkan penginapan untuk sekiranya tuan/puan ingin melawat anak / berkursus di UITM Seremban 3, menjaga waris di HOSPITAL TUANKU JAAFAR , tempat penginapan ketika kenduri , bercuti dan mempunyai urusan di Seremban, UMAR HOMESTAY adalah lokasi yang sangat strategik untuk menginap.  Ini adalah kerana keistimewaan lokasi UMAR HOMESTAY :

  • 3 minit ke UITM Seremban 3 (1km)
  • 10 minit ke HOSPITAL TUANKU JAAFAR, Seremban (7km)
  • 15 minit ke KTM Komuter station Seremban (8km)
  • 5 minit ker PLUS TOL Port Dickson (4km)
  • 15 mins to JUSCO S2 (10km)
  • 15 minit ke bandar seremban (8km)


                                     
                             UMAR HOMESTAY, TAMAN SEREMBAN 3, SEREMBAN 3

UMAR HOMESTAY ado :
  • 3 bilik tidur dan 2 bilik air
  • 2 bilik ( katil queen ) dan 1 bilik ( katil single )
  •   Aircond di bilik tidur utama
  •   Pemanas Air di toilet bilik tidur utama
  •   Peralatan memasak, kettle n iron
  •  Parkir utk 2 buah kereta
  • TV di ruang tamu
  • Meja makan 6 kerusi di ruang makan
  • Mesin basuh automatik
  • Petiais



CHECK in CHECK out
  • Check in 2 ptg
  • Check OUT 12.30 tgh

KADAR BAYARAN

  • 1 mlm = rm 160
  • 2 mlm = rm 300
  • 3 mlm = rm 400
Bagi mereka yg ingin menginap lebih lama.....penambahan rm 100 utk malam berikutnya.....

CARA BAYAR
  • Bank in ke MAYBANK. No akaun : 155041703598 ( NORLIZA BINTI IDRIS )

HUBUNGI :

Sekiranya UMAR HOMESTAY ni…menepati keperluan tuan/ puan sila hubungi kami di talian spt di bawah….

  •  Call / message / wasap : ENCIK FAIZAL HAZIZI ( 012 – 267 6252 )
  •  Call / message / wasap : PUAN NORLIZA BINTI IDRIS ( 017 – 654 8845 )


Sebagai owner UMAR HOMESTAY....sy amat berharap, tuan/puan mempunyai tujuan seperti yang sy nyatakan di atas SAHAJA utk menginap di UMAR HOMESTAY.....Sekiranya tuan/puan menginap di UMAR HOMESTAY atas urusan yg tidak baik@menyalahi hukum ALLAH, sy selaku owner UMAR HOMESTAY akan dakwa tuan/puan di PADANG MASYAR nanti.....nampak keras ayat ni kan...bukan apa, sy xmahu homestay ni dimudahkan utk urusan yang tidak sepatutnya....itu jer niat sy......

Sebelum mengakhiri coretan UMAR HOMESTAY......as an owner of UMAR HOMESTAY, we are serve u....those following happy perception......AMIN....



Salam sume....ini adalah update utk um@r homestay di seremban 3...gambar dlm um@r homestay....


 ini ruang tamu.....masuk2 jer...jmpe tb...astro njoi....



ni ruang makan....sy suka wall paper ni....ceria jer....



ni dapur plak..ada petiais 2 pintu....selain tu, ada dapur nk masak2....microwave pon ada kalu nk panaskan lauk....water heater pon ada....baju nak basuh pon ada mesin nyer...auto washing machine....penyidai baju pon ada disediakan....so nanti, boleh siap2 cuci baju sebelum balik...tp jgn lupo bw sabun basuh yer....huhu.....




ni bilik tidur utama....sy suka sgt wall paper ni...soft sgt....bilik ni ada air cond....



ini pula bilik kedua....ada kipas....


ini pula bilik ke 3...ada kipas n iron board....tiap2 bilik ada almari utk simpan pakaian....


sekian update dr sy.....jom overnight kat cni.....